Pålodning, støbte reservedele, med eller uden påsvejsning

 

08:00 - 16:30

08:00 - 16:30

08:00 - 16:30

08:00 - 16:30

08:00 - 15:30

Vores telefon er åben

 

Mandag

Tirsdag

Onsdag

Torsdag

Fredag

Ross Dental v/ Tom Ross Kristensen

 

Jernbanegade 5, 3. th

6000 Kolding

 

Tlf:. 75 52 60 40

Mobil nr. 30 61 09 40

CVR. nr: 26 52 99 99

Created by Nanna Callesen

Pålodning , støbte reservedele med eller uden påsvejsning

 

 

Ved udvidelse af unitors, hvor der ikke er en akrylflange i nærheden, eller hvor det eksisterende retentionsnet ikke er tilstrækkeligt, kan det være nødvendigt enten at pålodde en bukket retention eller påsvejse en støbt reservedel.

 

PÅLODNING

Hvis der er et retentionsnet i nærheden af udvidelsen, men det ikke når langt nok hen til at kunne understøtte den nye tand, kan vi pålodde nettet en bukket tråd, enten som et øje eller som en pind. Denne løsning benytter vi kun, hvis vi kan pakke loddestedet ind i akryl. Loddetråd er ikke mundbestandigt, og ligger det frit, vil det anløbe og blive sort.

 

PÅSVEJSNING AF STØBT RESERVEDEL

Hvis der hverken er akryl eller retentionsnet i nærheden af udvidelsen, vil den bedste løsning ofte være at støbe en reservedel og påsvejse den på stellet. En svejsning har stor styrke og lang holdbarhed og kan laves, så det næsten ikke kan ses. Svejsetråd er mundbestandigt og anløber ikke i munden. Det bliver ved med at være pænt.

 

STØBTE BØJLER M.M.

Ved knækkede bøjler, støtter m.m. kan vi nogle gange støbe nye og svejse på. En anden løsning kan være støbte bøjler til indlejring i akryl.

 

For alle påsvejsninger gælder, at vi foretager et skøn af unitorens beskaffenhed, og hvis vi vurderer, at vi ikke kan opnå et tilfredsstillende resultat, påtager vi os ikke opgaven. Det er ofte tilstrækkeligt at tage et billede af protesen og sende det til os via mobil. Så kan vi give svar med det samme.